22 december 2013

Vilken höst det blev!

Vilken höst det blev för Bonebreakers! Idel framgångar för mina uppfödningar.
Här kommer höstens resultat summerade innan årsslutet 2013
.
Söndag den 13 oktober var det dags att tävla på Internationell utställning i Nordichallen, Sundsvall för Soya. Det var 14 lagotto anmälda för domaren: C-G Stafberg.
Bäst i Rasen, BIR med Excellent, CK, 1 Chkk, Bästa tik med CACIB blev Soya - Bonebreakers Sorellina.  Vilken härlig resa det här blev!


Söndag den 3 november var det dags för den trevliga Växjöutställningen som Smökk står som arrangör för. Det var 43 lagotto anmälda för domaren: Gert Christiansen, och även här gick det finfint för Bonebreakers:
B Sorellina tävlade i Campionklassen och fick Excellent med CK och kom 2:a i Chkk. Slutade sedan som Bästa tik-3.
Vår fina och vinstrika veteran Ch B Excellenza vann Veteranklassen med Excellent och CK. Hon blev sedan BIR-Veteran och tog ännu en gång en fin placering i finalringen genom att placera sig som  BIS-4 Veteran för domaren Frank Kane. Grattis Martin Nilsson, bra jobbat.

Och så blev det dags för årets höjdpunkt på utställningsåret 2013, Stockholms Hundmässa. Söndagen den 8 december fick domaren Dan Ericsson ta sig an 63 anmälda lagotto för granskning och bedömning.
Från kennel Bonebreakers deltog ett helt gäng av våra fina veteraner och så klart Sorellina och Grandezza liksom Sorridére.
Glädjen var enorm för mig då CH  B Sorellina - Soya denna dag lyckades bli Bästa tik av alla deltagande tikar, med Excellent, 1 - CHkk med CK, Cacib samt slutligen stå som Bäst i Motsatt Kön, BIM, mot vår favoritkille Cisco som tog hem BIR!  Grattis Annie Ahlberg till denna underbara italienare.


Ch B Excellenza - Dippa, fick excellent, vann  veterankonkurrensen med CK, av 4:ra deltagande veterantikar  och slutade sedan som 2:a Bästa tik efter min Soya. Vilken skräll igen.   Sedan BIR - Veteran av 8 deltagande veteraner, och är därmed rasens mest framgångsrika  lagotto Veteran under 2014. Stort grattis igen Martin, och tack för att du visat Dippa i så fin kondition under hennes utställningsår. Nu blir Dippa pensionär på riktigt, och slutade med flaggan i topp.
Även Grynet C.I.B CH B Tenerezza hade rest upp till Stockholm med sina ägare för att visa sig ännu en gång, nu även hon i Veteranklass. Det gick ju fint. Strålande kritik till en glad Grynet som enligt domaren visade sig med stor ljudlig entusiasm denna dag.  Excellent med CK samt 2:a i veterankonkurrensen blev det för Grynet. Tack till Grynets ägare som kom hela vägen från Småland med henne och hade henne i toppkondition.

Övriga resultat denna dag: C.I.B CH  B Tentatore Veteranklass. Excellent 1 - Vet. kk med CK BIM-Veteran.
C.I.B CH  B Bacetto Veteranklass Excellent, 3 - Vetkk.
B Brishigella  Veteranklass Excellent, 4 -Vetkk
CH B Grandezza  CHkl Excellent
B Sorridére Ökl Very Good.
Bonebreakers uppfödargrupp med Excellenza, Tentatore, Sorellina och Grandezza fick Hederspris och placerade sig som nr 2 av 3 grupper.
Stort tack till er som deltog med era hundar.