26 december 2010

Visst deltog vi på Stockholms hundmässa hos SKK i år också.....

B Giardiniere visar upp sig.


Jo då , det var flera Bonebreakershundar som deltog med fina resultat. Tack snälla duktiga ägare till "mormors vovvar" som reser långt i vintervädret för att visa era fina hundar.Flera av dem har nu flera år på nacken men är uppe i toppen och konkurrerar, glada och vackra. med viftande svansar och glada skall, still going strong. Det är kvalité för mig.

I år var min stolthet enorm när championhundarna Trassel ( Bacetto) som gjorde come back efter ett viloår, drygt 6 år gammal, Tore (Tentatore) även han 6 år , Errol ( Viandante) dryga 7 år och Dippa ( Eccellenza) även hon över 7år, Pepsi snart 9 år var inne i ringen och visade att Lagotto visst kan hålla stilen högt upp i åren.

Gamla Våfflan var med på sin sista SKK- utställning och slutade som Bästa Veteran med CK och 4 -BT. Där med blir hon 2:a årets vinstrikaste lagottotik snart 12 år gammal slagen av ett barnbarnsbarn i toppen.
Vinstrikaste lagottohane i år heter CIB CH Bonebreakers Tentatore och är son till Våfflan. Grattis duktiga Anci Åhlberg, Tores ägare.

Här är resultaten från mässan:

B Giardiniere 1,2 ÖKK CK, 4-BH
CH B Bacetto 2 CHKL, CK 2-BH
CIB CH B Tentatore 4 CHKL, CK
CH B Viandante CHKL opl
B Grandezza 2,0 ÖKL
CH B Eccellenza 2 CHKL, CK 3-BT
CIB CH B Condiscendenza 2 VETKK, CK
Mulitvinnare CH Cobby´s Cirena 1VETKK CK 4-BT

Uppfödargrupp bestående av B Bacetto, Giardiniere, Tentatore samt Condiscendenza belönades med Hp.

Lyckad dag för mig med kennel Bonebreakers som därmed åter har säkrat platsen som Årets Vinstrikaste lagottouppfödare, för 5:e året i rad.

God fortsättningen på julhelgen och ett gott nytt år önskar
Karin Lindahl