29 mars 2011

Grattis, grattis , grattis till världens bästa lagotto!






Våfflan fyller 12 år tisdagen den 29 mars 2011.


Denna underbara hund som lagt grunden till hela min framgångsrika uppfödning kan inte hyllas nog. Genomsnäll, glad och trygg, perfekt mamma till sina valpar och alltid på topp i utställningringen. Vad kan man mer begära?

Nu fyller hon hela 12 år och är still going strong. Börjar höra lite sämre och ska inte gå fullt så långa promenader som hon själv tycker, men annars är det prima liv.


Igår hade vi 7 Våfflanfans på middag och Våfflan hade paketöppning efter att vi ätit.

Tack Maggan, Anna-Lena, Marie, Eva, Maria, och Ingela för fina presenter till födelsedagsbarnet.

Nu hoppas vi på fler friska år för vår glada pensionär Våfflan.

I love her!

Tack till kennel Cobby's för att jag fick köpa och förvalta denna underbara lilla hund.

Karin

28 mars 2011

Visst var vi i Malmö och fick fina resultat.

Den 12/2 tävlade vi på Skånska kennelklubbens int. utställning på Jägersro. De 37 anmälda lagottona dömdes av domaren Annika Ultveit Moe. Nu var det dags för B Soddisfatto och B Sentenza att debutera. Det gick bra, de slutar Soddisfatto BIR-valp med HP och Sentanza BIM med HP. Bra jobbat Gertrud och Martin. Bäst resultat fick CIB B Tenerezza som vann CHkl och sedan slutade som 2 -BT med Cacib. B Giardiniere vann ÖKl med CK och slutade som 4 -BH. B Bacetto stod 4 i CHkl och visade sig inte så bra då hans nos fastnat för en löptik , och sedan fanns inte matte mer just då. B Excellenza stod 3 i CHkl . Kennel Bonebreakers uppfödargrupp blev Bästa Grupp med Hp och fick ett fint omdöme. Vi stannade inte till finalerna då vi hade ett tåg att passa för hemsresan. arin

14 mars 2011

Nu var det födelsedagar igen!


Grattis F-kullen på födelsedagen den 13 mars. Tänk vad tiden går, nu fyller ni 9 år.
På bilden syns Mille - B Ferrari, som finns hos familjen Påhlson i Vinslöv. Där bor glada Mille tillsammans med sin familj och B Giardiniere -Totti.